Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Ruilen en retourneren

"Niet tevreden? Geen zorgen, bij Aquaswan begrijpen we dat zelfs de beste zwemmers soms van koers moeten veranderen. Dus als je je zwemvleugels wilt inruilen voor een snorkelset of als je je duikbril niet helemaal ziet zitten, hebben we een soepel ruil- en retourbeleid om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Ruilen en retourneren

Status van mijn bestelling

"Ben je ongeduldig aan het wachten op je Aquaswan bestelling en kun je niet wachten om als een zeemeermin in het water te zwieren? Daarom hebben we onze 'Status van mijn bestelling'-schatkist gecreëerd.

 

Pakketjes volger

Naar de klantenservice

"Knijp in je zwembandjes en schreeuw 'Help! Ik heb vragen over bestellen en betalen!' Onze klantenservice staat klaar met reddingsboeien vol antwoorden. Neem contact met ons op en we duiken er meteen bovenop om je te helpen navigeren door de wateren van Aquaswan. Je zult versteld staan hoe soepel en verfrissend het proces kan zijn!"

 

even Aquaswan bellen

Je bent bijna klaar om je zwemavontuur te beginnen bij AquaSwan. Maar hoe plaats je eigenlijk een bestelling? Geen zorgen, we maken het graag zo makkelijk mogelijk voor je. Hier is hoe je dat kunt doen:

Bestellen bij AquaSwan is als een verfrissende duik in het bestelproces!"

Duik in onze betoverende collectie van wateronderhoud producten en kies de coolste producten die je wilt toevoegen aan je digitale Plons mandje. Met één klik op de grote blauwe knop kom je al een stap dichter bij het ultieme zwemplezier!

Stap 2: Als je al een Aqua-account hebt, kun je de snelweg nemen naar een snelle bestelling. We kennen je als een ware waterliefhebber en maken het gemakkelijk om je verlanglijstje om te zetten in realiteit. Nog geen account? Geen zorgen, je kunt er een aanmaken in een mum van tijd en toegang krijgen tot een oceaan aan voordelen!

Stap 3: Als je liever een beetje menselijk contact hebt tijdens je shoppingavontuur, staan onze sprankelende medewerkers voor je klaar. Pak je telefoon, bel onze klantenservice en laat je meeslepen in een verfrissend gesprek. Ze zullen je begeleiden door het bestelproces met een flinke dosis humor en expertise. Wij beloven dat je niet hoeft te wachten op een virtuele zwemband!

Dus, laat je zorgen wegspoelen en maak je klaar om een spetterende bestelling te plaatsen bij AquaSwan. Het wordt een ervaring die je met een grote glimlach en een plons van genot tegemoet gaat.

Kijk snel naast de prijs op de productpagina en ontdek of dit pareltje van zwemplezier op voorraad is. We houden onze voorraadstatus altijd up-to-date, zowel online als in onze fysieke aangesloten winkels. Geen zorgen, je hoeft niet als een ongeduldige waterrat te wachten. Duik in de voorraadstatus en verzeker jezelf van eindeloos zwemplezier!

💦 AquaSwan – waar we niet alleen voor verfrissing zorgen 💦

Als je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen, kun je je bestelling nog aanpassen. Geen zorgen, we begrijpen dat soms het leven wat plotwendingen kan bevatten. Neem gewoon contact op met onze klantenservice en zij helpen je graag om de naam of het adres van je bestelling te wijzigen. Samen maken we van jouw bestelling een meesterwerk!

Aqua’s Keuze is het pareltje dat eruit springt in onze zee van producten. Met trots presenteren wij jou de crème de la crème, geselecteerd op basis van de hoogste klanttevredenheid en de beste beoordelingen. Onze klanten en specialisten hebben hun krachten gebundeld om jou de ultieme keuze te bieden.

Dit product is als een zonnestraal op een regenachtige dag, een garantie voor jouw glimlach. Het wordt bijna nooit geretourneerd, wat betekent dat het de harten van onze klanten heeft veroverd. Met Aqua’s Keuze maak je een beslissing waar je op kunt vertrouwen, zodat jouw zwemplezier en wateravonturen naar nieuwe hoogten worden gebracht.

Waar wacht je nog op? Laat je leiden door Aqua’s Keuze en ontdek de ultieme voldoening die het met zich meebrengt.

🌊 Aquaswan – waar we niet alleen zorgen voor waterpret, maar ook voor bestel pret! 💦

Oeps, we hebben een klein foutje gemaakt. Maar maak je geen zorgen, we nemen klachten serieus en willen ze graag oplossen. We willen natuurlijk dat je tevreden bent en met een glimlach kunt genieten van je AquaSwan ervaring.

Dus, wat kun je doen als je een klacht hebt?

Stap 1: Neem contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om naar je te luisteren en samen een oplossing te vinden. We willen niets liever dan dat je weer volop kunt genieten van je wateravontuur.

Stap 2: Mocht je niet tevreden zijn met het antwoord of de oplossing, dan kun je een stapje hoger gaan. Schrijf een bericht naar onze manager Klantenservice. Hij is er om ervoor te zorgen dat jouw klacht serieus genomen wordt. Stuur een e-mail naar klachten@aquaswan.nl of stuur een brief per post naar het onderstaande adres. Binnen 5 werkdagen ontvang je een antwoord.

Stap 3: Mocht het toch niet helemaal naar tevredenheid opgelost worden, dan kun je je klacht voorleggen aan de geschillencommissie Thuiswinkel. Je kunt ook gebruik maken van het Europees ODR Platform om je klacht voor te leggen.

We willen dat je blij bent met AquaSwan en streven naar een snelle en bevredigende oplossing voor elke klacht. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn er voor jou!

Geen zorgen, je kunt je bestelling gemakkelijk annuleren via Mijn AquaSwan. Houd er echter rekening mee dat annuleren alleen mogelijk is als je bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten.

Als je bestelling nog niet is verzonden, volg dan deze stappen om het te annuleren:

  • Ga naar Mijn Aqua en log in op je account.
  • Zoek de betreffende bestelling op en selecteer de optie om de bestelling te annuleren.
  • Volg de instructies op het scherm om de annulering te voltooien.

Let op: Als je bestelling al is verzonden, heb je nog steeds opties. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling bij de deur te weigeren wanneer de bezorger arriveert. Het pakket wordt dan teruggestuurd naar AquaSwan. Zodra we het pakket hebben ontvangen, regelen we een volledige terugbetaling voor je.

Als alternatief kun je gebruikmaken van ons online retourformulier om het pakket kosteloos terug te sturen nadat je het hebt ontvangen. We zorgen ervoor dat je geld snel wordt teruggestort zodra we het geretourneerde pakket hebben verwerkt.

Onthoud dat annuleren alleen mogelijk is voordat je bestelling ons magazijn verlaat. Als je twijfelt of je je bestelling nog kunt annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder om de beste oplossing te vinden.