Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Hou je vast, want AquaSwan is klaar om je spa-ervaring naar een heel nieuw niveau te tillen! Vanaf 25 juli 2023 lanceren we onze betoverende nieuwe lijn van maar liefst 18 sprankelende spa geuren. Met deze geuren reis je door een geurig paradijs, van verfrissende appels tot ontspannende lavendel, en alles daartussenin!

Onze getalenteerde geurmeesters hebben hun creatieve magie losgelaten en een scala aan verleidelijke aroma’s gecreëerd die je zintuigen betoveren. Wil je jezelf omringen met de zoete geur van rijpe aardbeien? Of liever ontspannen met de kalmerende geur van jasmijn? Met AquaSwan’s nieuwe lijn van spa geuren is er voor elk humeur en elke gelegenheid iets magisch te ontdekken.

En dat is nog niet alles! We hebben ook enkele onverwachte en verrassende geuren toegevoegd aan ons assortiment. Wat dacht je van de exotische geur van passievrucht, die je meeneemt naar tropische oorden? Of de pittige mix van pepermunt en sinaasappel, die je energie geeft en je zintuigen doet ontwaken? AquaSwan’s nieuwe spa geuren brengen een sprankje avontuur en een vleugje ondeugendheid in je ontspanningsrituelen.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook gedacht aan de zoetekauwen onder ons. Wat dacht je van de verrukkelijke geur van chocolade, die je meevoert naar een wereld vol lekkernijen? Of de verleidelijke geur van honing, die je doet watertanden? Met AquaSwan’s nieuwe spa geuren kun je jezelf onderdompelen in een geurige traktatie zonder de calorieën!

Dus, maak je klaar om je spa-ervaring naar nieuwe geurige hoogten te tillen met AquaSwan’s 18 NIEUWE spa geuren: Appel, Bergamot, Citrus, IJsmunt, Eucalyptus, Jasmijn, Chocolade, Rozen, Honing, Lavendel, Passievrucht, Pepermunt-Sinaasappel, Aardbei, Grapefruit, Honing melisse, Honing-Amandel, Abrikozen, Kiwi.

Laat je verleiden door deze heerlijke geuren en creëer een persoonlijke geurbeleving in je eigen spa. AquaSwan’s spa geuren zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je met volle teugen kunt genieten van een geurige reis van ontspanning en verwennerij.

Wees voorbereid op een geurig avontuur dat je zintuigen prikkelt en je spa-ervaring transformeert! AquaSwan’s nieuwe lijn van spa geuren is vanaf 25 juli 2023 verkrijgbaar, dus markeer deze datum in je agenda en maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een wereld van geurig plezier!

Voor meer informatie en media-aanvragen, neem contact op met het redactie-team