Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Maak je klaar om onder te dompelen in een wereld van puur aquatisch genot, want AquaSwan kondigt trots de lancering aan van hun baanbrekende 20g chloorvrije 5IN1 tabletten! Zeg vaarwel tegen traditionele chloortabletten en verwelkom een nieuw tijdperk van waterzuivering dat je doet springen van vreugde en je zwembad laat dansen van opwinding!

Hier is het nieuwtje: AquaSwan’s innovatieve 20g chloorvrije 5IN1 tabletten zijn een waar wonder van moderne wetenschap en zwembadfeest innovatie. We hebben de kracht van eenhoornlachen weten te vangen, gecombineerd met de sprankeling van zeemeermintranen, en dit alles verwerkt in deze magische tabletten. Het resultaat? Puur zwemplezier zonder de harde chemicaliën!

Whirlpools, hottubs en zwembaden, juich! Onze chloorvrije 5IN1 tabletten zijn speciaal ontworpen om het feest naar jouw aquatische oase te brengen. Met hun compacte formaat en krachtige werking lossen deze tabletten moeiteloos op en creëren ze een golf van frisheid en schoonheid, waardoor je water sprankelt als een discobal tijdens een poolside danswedstrijd.

Maar wacht, er is meer! Onze tabletten bieden niet alleen een chloorvrije ervaring, maar ook ultiem gemak. Met hun handige formaat zijn ze eenvoudig te doseren en toe te voegen aan je whirlpool, hottub of zwembad. Geen gedoe meer met het hanteren van grote chloortabletten en het berekenen van de juiste hoeveelheden. AquaSwan maakt het je gemakkelijk, zodat jij kunt ontspannen en genieten van het beste wat water te bieden heeft.

Dus haal je zwemkleding tevoorschijn, stel je voor hoe je al zwemmend en bubbelend geniet van een kristalheldere en chloorvrije ervaring, en bereid je voor op de revolutie in waterverzorging met AquaSwan’s 20g chloorvrije tabletten! Zwemplezier was nog nooit zo sprankelend!

Op 25 juli 2023 duiken we in een wereld van waterplezier en chloorvrije magie met de langverwachte lancering van ons nieuwste product. Het wordt een ware sensatie die je niet wilt missen!

Zet deze datum alvast in je agenda, want het belooft een spetterend feest te worden. Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in een oase van sprankelende zwembadavonturen. Meer details en verrassingen komen binnenkort, dus blijf op de hoogte en maak je klaar om samen met ons te duiken in een nieuwe dimensie van waterplezier! 💦🎊

Voor meer informatie en media-aanvragen, neem contact op met het redactie-team