Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Ruilen en retourneren

"Niet tevreden? Geen zorgen, bij Aquaswan begrijpen we dat zelfs de beste zwemmers soms van koers moeten veranderen. Dus als je je zwemvleugels wilt inruilen voor een snorkelset of als je je duikbril niet helemaal ziet zitten, hebben we een soepel ruil- en retourbeleid om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Ruilen en retourneren

Status van mijn bestelling

"Ben je ongeduldig aan het wachten op je Aquaswan bestelling en kun je niet wachten om als een zeemeermin in het water te zwieren? Daarom hebben we onze 'Status van mijn bestelling'-schatkist gecreëerd.

 

Pakketjes volger

Naar de klantenservice

"Knijp in je zwembandjes en schreeuw 'Help! Ik heb vragen over bestellen en betalen!' Onze klantenservice staat klaar met reddingsboeien vol antwoorden. Neem contact met ons op en we duiken er meteen bovenop om je te helpen navigeren door de wateren van Aquaswan. Je zult versteld staan hoe soepel en verfrissend het proces kan zijn!"

 

even Aquaswan bellen

“Uh oh! Dus je dacht dat je de perfecte AquaSwan had gevonden om samen mee te plonsen, maar helaas bleek het niet zo’n goede match te zijn. Geen zorgen, het kan gebeuren. Soms moet je gewoon toegeven dat de liefde tussen jou en de AquaSwan niet in het diepe zou kunnen duiken. 

Om je AquaSwan terug te sturen, kun je gebruikmaken van ons handige retourproces. Het enige wat je hoeft te doen is je retour aanmelden via onze website, je pakketje inpakken alsof het een zeemeermin is en het terugsturen naar ons. Zorg ervoor dat je de AquaSwan goed droogt voordat je hem in de doos stopt, anders krijgen we een nattere verrassing dan verwacht!

"Terug naar het droge:
Retourneren met een glimlach!"

Je hebt je verheugd op eindeloze zwemsessies met AquaSwan, maar soms verloopt de kennismaking anders dan verwacht. Geen zorgen, het is tijd om het hoofd koel te houden en het retourproces te omarmen.

Zorg ervoor dat je een doos kiest die groot genoeg is om AquaSwan comfortabel te laten zitten. Denk eraan, hij verdient een zachte en veilige reis terug naar ons.

Het kan zijn dat AquaSwan een beetje weerstand biedt bij het betreden van de doos. Probeer hem gerust te stellen met wat lieve woorden en een melodieuze melodie. Soms hebben zelfs zwembandjes behoefte aan een beetje emotionele ondersteuning.

Sluit de doos stevig, alsof je een zwemband om AquaSwan’s reis heen spant. Voordat je afscheid neemt, geef hem een hartelijke afscheidskus en wens hem een gelukkige en veilige reis.

Loop naar het postkantoor alsof je de Olympische Spelen van het pakketretourneren aan het winnen bent.

Trek je beste loopschoenen aan en wandel vol zelfvertrouwen naar het postkantoor. Je bent als een atleet die zijn beste prestatie levert in de categorie “Pakketje Retourneren“. Laat iedereen zien dat je klaar bent voor de uitdaging.

Overhandig je pakketje aan de medewerker en geef een dramatische afscheidsgroet. Misschien een ingetogen handkus?

Overhandig je AquaSwan-pakketje met trots aan de vriendelijke medewerker van het postkantoor. Maak er een speciaal moment van door een dramatische afscheidsgroet te geven. Wie weet, misschien wordt het wel een legendarisch moment in de geschiedenis van het postkantoor.

Zodra AquaSwan veilig onderweg is, vier je je overwinning met een denkbeeldige medailleceremonie. Je hebt zojuist de gouden medaille gewonnen in de categorie “Pakketje Retourneren”!

Je hebt het voor elkaar gekregen! AquaSwan is nu onderweg naar ons, en jij verdient een feestelijke viering.

We willen ervoor zorgen dat je te allen tijde tevreden bent met je aankoop. Daarom hanteren we heldere retourvoorwaarden. Hier zijn de belangrijkste punten:

  • Retourperiode van 30 dagen: Je hebt 30 dagen de tijd om je product voor retour aan te melden. Dit kan eenvoudig via ons online retourformulier. Zorg ervoor dat je binnen deze periode je retour aanmeldt.
  • Gratis verzending: Na het aanmelden van je retour heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis naar ons terug te sturen. We willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken om het product naar ons terug te sturen zonder extra kosten.
  • Ruilen of geld terug: Je kunt kiezen tussen een gratis ruiling voor een ander product of het terug laten storten van je geld. We begrijpen dat je soms van gedachten verandert of een ander product verkiest, dus we bieden je deze flexibele opties.
  • Originele staat en onbeschadigd: Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen, is het belangrijk om het product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een fles van het chloorvrij goedje uit de doos kunt halen en van alle kanten kunt bekijken, maar we vragen je vriendelijk om er niet mee te zwemmen of te bubbelen. Behandel het product met zorg en stuur het terug zoals je het ontvangen hebt.

Uitgebreide retourvoorwaarden: Voor meer gedetailleerde informatie kun je onze uitgebreide retourvoorwaarden bekijken. Hier vind je specifieke richtlijnen en informatie over bijvoorbeeld hygiëneproducten, maatwerk en gebruikte producten.

Na de periode van 30 dagen kun je je product nog steeds bij ons aanmelden voor reparatie. Ook hiervoor kun je gebruikmaken van ons online retourformulier. We willen ervoor zorgen dat je product weer in optimale staat verkeert.

We hopen dat deze retourvoorwaarden duidelijk zijn, AquaSwan. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd klaar om je te helpen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Plons! Zodra we jouw retourzending in handen hebben, laten we het geld als een vrolijke zwaan terugzwemmen naar jouw rekening. Binnen 5 werkdagen mag je een spetterende terugbetaling verwachten. Hoe snel het geld precies op je rekening plonst, hangt af van de manier waarop je hebt betaald.

Maar hé, soms maken we er een klein waterballet van en krijg je het geld in meerdere golven terug. Geen paniek, dat heeft zo zijn redenen:

Heb je een Plonskaart of een cadeaubon gebruikt om je aankoop te doen? Dan duiken we terug in het water en geven we je het bedrag terug in de vorm van spetterend shoptegoed.


Heb je een product omgeruild voor een ander? Dan laten we de aankoopwaarde van het eerste product weer opduiken op het betaalmiddel waarmee je als eerste hebt betaald. En als je nog een beetje extra hebt bijbetaald voor het nieuwe product, laten we dat als een frisse waterstraal apart terugstromen. Als je meerdere producten hebt teruggestuurd, kan het zijn dat ze als verschillende golfjes worden verwerkt. Soms krijg je het geld voor het ene product al terug voordat de andere meezwemt. Geen zorgen, we vragen je om een beetje geduld te hebben terwijl we de stroom op gang houden.
En hé, heb je contant betaald? Als je in onze winkel of aangesloten komt terugplonsen, spatten we tot €50 contant terug. Maar als het bedrag boven de €50 uitkomt, maken we graag een sprong naar je bankrekening.

Dus laat je niet kletsnatregenen, jouw terugbetaling komt eraan!

Natuurlijk niet! Bij AquaSwan draaien we op gratis terugstuur-energie. Het retourneren van je product is helemaal kosteloos. Je kunt je kostbare schat veilig verpakken in de originele verpakking, zoals een visje in zijn schelp. Daarna mag je het verzenden in een supermooie doos of een andere stevige doos van de supermarkt die je goed afsluit. Zo blijft je product veilig en droog tijdens zijn reis terug naar ons. En dat allemaal zonder dat je een vin hoeft te betalen!

Helaas kunnen de PostNL bezorgers geen wonderen verrichten en direct ter plekke je product omruilen. We willen natuurlijk wel dat je snel van je nieuwe product kunt genieten, dus we vragen je even geduld te hebben. Zodra je retourzending veilig is aangekomen in ons magische magazijn, gaan onze tovenaars aan de slag om je nieuwe product tevoorschijn te toveren. En geloof ons, ze zijn behoorlijk snel! Binnen één werkdag zullen we je nieuwe product versturen, zodat het de volgende dag al bij je op de deurmat plonst. Mocht het nieuwe product onverhoopt niet op voorraad zijn, dan laten we je dat natuurlijk direct weten. Geen zorgen, we zullen je niet laten spartelen in onzekerheid. In dat geval zorgen we ervoor dat je je geld netjes terugkrijgt, zodat je zelf op jacht kunt gaan naar een andere aquatische schat.

Geen zorgen, we hebben onze speciale zwanen getraind om je op de hoogte te houden. Zodra we jouw kostbare pakketje in handen hebben, zullen ze met hun schelle kreet een vrolijke bevestigingsmail naar je sturen. Dus houd je ogen gericht op je mailbox, want daar zal onze vliegende boodschapper spoedig verschijnen.

Maar wacht, soms kan het zijn dat je Track & Trace aangeeft dat je pakket al bij ons magazijn is gearriveerd, terwijl je nog geen ontvangstbevestiging hebt ontvangen. Geen paniek, zelfs onze zwanen hebben af en toe een dutje nodig. Geef ze een beetje tijd (tot 24 uur) om hun veren op te schudden en jouw bevestigingsmail te versturen.

En hey, mocht je onverhoopt geen mail ontvangen, werp dan een blik in de diepten van je spambox. Soms belandt onze vrolijke post daar per ongeluk tussen al die zwaan-achtige reclameberichten.