Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Spa reiniger: Voor glinsterende spa's en zorgeloze ontspanning

Een spa is een bron van ontspanning en luxe, maar alleen als je er goed voor zorgt. Stel je eens voor hoe een verwaarloosde spa eruit zou zien: grauw water, troebelheid en zelfs een onaangename geur. En laten we het niet eens hebben over de glibberige en vieze wanden. Dat is toch niet wat je voor ogen had toen je je spa kocht? Onze spa reinigingsproducten zijn speciaal ontworpen om diepgewortelde vlekken en rommel te verslaan, zodat jij kunt genieten van een onberispelijk schone spa-ervaring. Zeg maar dag tegen glibberige wanden, troebel water en ongewenste verrassingen die je spa kunnen veranderen in een mysterieus moeras.

Spa reiniger, zo wordt het schoonmaken een fluitje van een cent
Laat je spa stralen als nooit tevoren

Spa onderhoud en reinigers

Een perfect gebalanceerd zwembadwater!

Manuele pH meter en digitale pH meter

Chloorvrij wateronderhoud

Laat ons je zwembad, spa, whirlpool of hottub omtoveren tot een oase van lachsalvo's en waterpret. Of het nu gaat om het zwembadonderhoud van de juiste balans tussen chloorvrij zwemmen en plezier, het leren van geheime trucs om die vervelende bladeren te slim af te zijn, bij AquaSwan maken we van zwembadonderhoud een spetterend avontuur!

AQUA SWAN voor zwembaden

Chloorvrij wateronderhoud

Laat ons je zwembad, spa, whirlpool of hottub omtoveren tot een oase van lachsalvo's en waterpret. Of het nu gaat om het zwembadonderhoud van de juiste balans tussen chloorvrij zwemmen en plezier, het leren van geheime trucs om die vervelende bladeren te slim af te zijn, bij AquaSwan maken we van zwembadonderhoud een spetterend avontuur!

AQUA SWAN voor zwembaden

Alles voor spa & whirlpool reiniging

"Welkom bij AquaSwan's spa en whirlpool reinigers, waar we niet alleen de smerigste jets ontstoppen en de meest koppige liners laten glimmen, we hebben alles voor whirlpool reinigers en spa reinigers voor elke schoonmaakbeurt! Onze bruisende reinigingsproducten zijn ware meesterbreinen in het bestrijden van vuil en het domineren van algen, terwijl ze tegelijkertijd een glimlach op jouw gezicht toveren.

Alle schoonmaaksets
Spa en whirlpool reiniger

Geef je spa de liefde de liefde die hij verdient en verleng zijn levensduur.

Een spa is een waardevolle investering waar je jarenlang van wilt genieten. Maar als je de optimale kwaliteit wilt behouden, moet je ervoor zorgen dat je spa regelmatig een grondige reiniging krijgt. Gelukkig hebben wij precies wat je nodig hebt!

Met onze spa reiniger geef je niet alleen je spa een verjongingskuur, maar verleng je ook de levensduur ervan. Je kunt blijven genieten van kristalhelder spawater, een frisse geur en een schoon oppervlak en liner waar je graag in wilt stappen en bubbelen. Bovendien zorgt een regelmatige spa reiniging ervoor dat de techniek van je spa optimaal blijft functioneren, wat onnodige reparaties en kosten voorkomt.

“Aquaswan, waar bubbels en zwemplezier samenkomen!”

Spa schoonmaken en onderhoud

Ontdek de veelzijdige wereld van spa reinigers!

Spa reiniging is veel meer dan alleen het schoonmaken van je spa in het algemeen. Het omvat een breed scala aan reinigingsactiviteiten die specifiek gericht zijn op verschillende aspecten van je spa. Of je nu de buitenkant wilt opfrissen, de kuip wilt reinigen, vuil, zeep en olie wilt neutraliseren, kalkaanslag wilt verwijderen, metaalaanslag wilt aanpakken of de leidingen grondig wilt reinigen – er zijn speciale producten beschikbaar voor elke taak.

Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de diversiteit aan spa reinigers die we te bieden hebben. Maak je spa stralend schoon, zorg voor een optimale waterkwaliteit en geniet nog meer van je ontspanningsmomenten. Met onze spa reinigers wordt het schoonmaken van je spa een plezierige en effectieve ervaring.

Blader door ons assortiment en maak je spa stralend schoon, van binnen en van buiten. Jouw spa verdient de allerbeste reiniging, en wij hebben precies wat je nodig hebt!

handige tips & uitleg

Onze SWANNERS aan het woord.

Waarom chloorvrij zwembad wateronderhoud?

Niets is zo heerlijk als ontspannen in het warme bubbelende water van je eigen spa. Maar om echt te kunnen chillen, is het belangrijk om je spa goed te onderhouden. Niemand wil immers slijmdraden, overmatig schuim, een prikkende huid van te veel chloor of groen water ervaren. Daarom nemen we je graag mee in de wereld van spa reinigers, wateronderhoud en pH-verhogers, zodat jij kunt genieten van de ultieme zomerdag in je bubbelbad.

Met de juiste reinigings- en onderhoudsmiddelen houd je jouw spa in topconditie. Ontdek hoe je het water kristalhelder en hygiënisch houdt, hoe je de juiste pH-waarde bereikt en hoe je ongewenste bacteriën en algen op afstand houdt. Met handige tips en tricks creëer je de ideale omstandigheden voor een onvergetelijke spa-ervaring. Dus laat die slijmdraden, schuim en groene tintjes achterwege en dompel jezelf onder in pure ontspanning. Met de juiste reiniging en onderhoudsrituelen wordt elke dag een zorgeloze spa-dag. Lees verder en maak van je bubbelbad de ultieme oase van rust en genot.

Spa cover reinigingsmiddel

Om je spa cover schoon en goed onderhouden te houden, is het raadzaam om een speciaal reinigingsmiddel voor spa covers te gebruiken. Deze reinigingsmiddelen zijn ontworpen om vuil, vlekken, vet en andere verontreinigingen effectief te verwijderen, zonder de cover te beschadigen. Ze kunnen helpen bij het herstellen van de oorspronkelijke uitstraling en beschermende eigenschappen van de cover. Bij het reinigen van je spa cover, volg je over het algemeen de instructies op het reinigingsmiddel zelf. Meestal wordt aanbevolen om de cover eerst af te spoelen met schoon water om oppervlaktevuil te verwijderen. Vervolgens breng je het reinigingsmiddel aan op een zachte borstel of doek en reinig je de cover grondig. Let erop dat je alle delen van de cover behandelt, inclusief de randen en hoeken. Na het reinigen spoel je de cover opnieuw af met water en laat je hem goed drogen voordat je hem weer op de spa plaatst.

Het gebruik van een spa cover hoes kan ook bijdragen aan het behoud van de cover. Een cover hoes beschermt de cover tegen directe blootstelling aan zonlicht, regen, bladeren en andere externe elementen. Hierdoor blijft de cover langer in goede staat en wordt hij minder snel vuil. Zorg ervoor dat de cover hoes goed past en stevig vastgemaakt kan worden om optimale bescherming te bieden. Het regelmatig reinigen en onderhouden van je spa cover, samen met het gebruik van een cover hoes, zal helpen om de levensduur van de cover te verlengen en ervoor te zorgen dat je spa er altijd netjes uitziet, zelfs wanneer je er niet in zit.

"Schuim in je spa? Geen paniek, wij hebben de schuimverwijderaar"

Stel je voor: je zit heerlijk te genieten in je spa, maar opeens verandert het bubbelbad in een schuimfestijn waar je niet op zit te wachten. Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor je! Met een schuimverwijderaar kun je dit probleem eenvoudig aanpakken. Voeg gewoon een beetje schuimverwijderaar toe aan het water en zie het schuim als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar waarom zou je alleen schuim bestrijden als je ook de algehele waterkwaliteit kunt verbeteren? Kies voor een goede spa reiniger die niet alleen schuimvorming voorkomt, maar ook zorgt voor een stabiele pH-waarde, heerlijk zacht water en beschermt tegen slijm en kalkranden. En er is nog een extra voordeel: met zo’n alles-in-één middel kun je het chloorverbruik tot wel 50% verminderen. Dat is niet alleen goed voor de waterkwaliteit, maar ook voor je portemonnee!

Dus, zeg vaarwel tegen ongewenst schuim en geniet optimaal van je spa-ervaring. Met de juiste waterbehandeling blijft je water helder, schoon en vrij van schuim, zodat je ongestoord kunt ontspannen. Laat het schuimfeest maar beginnen (op jouw voorwaarden)!

Spa schoonmaken en reinigen

We kennen allemaal de wispelturigheid van het Nederlandse weer, en dat heeft ook invloed op het gebruik van je spa of whirlpool Misschien gebruik je hem niet altijd regelmatig, maar dat betekent niet dat je het reinigen ervan kunt negeren. Het is van groot belang om regelmatig aandacht te besteden aan het schoonmaken van je spa, zelfs als je hem minder vaak gebruikt. Waarom is het reinigen van je spa of whirlpool zo belangrijk? Ten eerste wil je ervoor zorgen dat het water van je spa van optimale kwaliteit blijft en schoon is. Niemand wil immers in troebel water badderen. Ten tweede wil je zo lang mogelijk van je spa kunnen genieten zonder dat de waterkwaliteit achteruitgaat. Daarom is het essentieel om af en toe de handen uit de mouwen te steken en je spa grondig te reinigen.

Gelukkig zijn er tal van uitstekende spa reinigingsmiddelen verkrijgbaar die je helpen bij dit klusje. Ze maken het reinigen makkelijker en sneller, zodat je meer tijd kunt besteden aan ontspanning en minder aan schoonmaken. Of het nu gaat om het desinfecteren van het water, het verwijderen van vuil en vet, of het onderhouden van de spa of whirlpool, er zijn reinigingsmiddelen die aan al je behoeften voldoen. Dus, zet het reinigen van je spa of whirlpool in je agenda en geef je spa de aandacht die hij verdient. Met de juiste reinigingsmiddelen blijft je spa in topconditie en kun je zorgeloos genieten van ontspanning en plezier, ongeacht het grillige Nederlandse weer.