Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Ruilen en retourneren

"Niet tevreden? Geen zorgen, bij Aquaswan begrijpen we dat zelfs de beste zwemmers soms van koers moeten veranderen. Dus als je je zwemvleugels wilt inruilen voor een snorkelset of als je je duikbril niet helemaal ziet zitten, hebben we een soepel ruil- en retourbeleid om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Ruilen en retourneren

Status van mijn bestelling

"Ben je ongeduldig aan het wachten op je Aquaswan bestelling en kun je niet wachten om als een zeemeermin in het water te zwieren? Daarom hebben we onze 'Status van mijn bestelling'-schatkist gecreëerd.

 

Pakketjes volger

Naar de klantenservice

"Knijp in je zwembandjes en schreeuw 'Help! Ik heb vragen over bestellen en betalen!' Onze klantenservice staat klaar met reddingsboeien vol antwoorden. Neem contact met ons op en we duiken er meteen bovenop om je te helpen navigeren door de wateren van Aquaswan. Je zult versteld staan hoe soepel en verfrissend het proces kan zijn!"

 

even Aquaswan bellen

“Duik in de wereld van Aquaswan en laat je verrassen door de sprankelende mogelijkheden van onze cadeaukaart! Of je nu op zoek bent naar een spetterend verjaardagscadeau, een beloning voor je zwemkunsten of gewoon een origineel geschenk om iemand te laten stralen, onze cadeaukaart heeft het allemaal. Met de AquaSwan Cadeaukaart geef je niet alleen toegang tot een scala aan zwemproducten en accessoires, maar ook een flinke dosis waterpret en avontuur. Dus spring in het diepe, laat je zorgen achterwege en maak iemand blij met de AquaSwan Cadeaukaart. Het perfecte geschenk om de golven van vreugde te laten stijgen en het geluk te laten spatten!”

De sleutel tot waterpret met een Plonskaart!

Benieuwd naar het bedrag op je AquaSwan Plonskaart? Geen zorgen, met onze handige saldo checker is het zo gepiept! Voer gewoon de 19-cijferige code in en ontdek hoeveel waterpret er nog op je kaart wacht.

AquaSwan Plonskaart met 12 karakters:
Heb je een AquaSwan Plonskaart met 12 karakters? Geen zorgen, we hebben een simpele manier om het bedrag te achterhalen. Vul eenvoudig de code in op de betaalmethode pagina en zie hoeveel zwemwaarde er nog op je kaart staat.

Of je nu een AquaSwan Plonskaart hebt met 19 cijfers, een AquaSwan Plonskaart met 12 karakters, met deze handige tips weet je in een mum van tijd hoeveel zwemwaarde je Plonskaart nog bevat. Dus duik in de wereld van AquaSwan en maak optimaal gebruik van je Plonskaart!

Online bestellingen:
Bij het afrekenen van je online bestelling, kom je bij de betaalmethode pagina. Hier zie je de optie ‘Plonskaart inwisselen’. Klik erop en voer de code(s) van je Plonskaart(en) in. Je kunt maximaal 10 Plonskaarten per bestelling gebruiken. Zo wordt je wateravontuur bij AquaSwan nog leuker!

In de winkel:
Als je liever persoonlijk langs wilt komen, staan onze vriendelijke collega’s in de aangesloten winkel klaar om je te helpen. Bij de kassa kan je jouw Plonskaart eenvoudig inwisselen voor je gewenste producten. Laat de Plonskaart aan de medewerker zien en zij zullen de rest regelen.

VVV cadeaukaarten:
Heb je een VVV cadeaukaart die je graag bij AquaSwan wilt gebruiken? Voordat je dit kunt doen, moet je de VVV cadeaukaart inwisselen via de VVV

Cadeaukaarten website. Volg de instructies en zorg ervoor dat je cadeaukaart gereed is voor gebruik bij Coolblue. Als je een VVV cadeaukaart hebt met een waarde hoger dan € 50,-, kan je dezelfde kaart meerdere keren inwisselen via de VVV website. Je krijgt dan verschillende Coolblue cadeaukaarten die je samen kunt gebruiken voor één bestelling.

Of je nu online wilt bestellen of liever naar de winkel gaat, AquaSwan zorgt ervoor dat het inwisselen van je Plonskaart een eenvoudig en plezierig proces is. Geniet van je Plonskaart en maak van je zwemavontuur een spetterend succes!

Bij AquaSwan accepteren we verschillende cadeaukaarten als betaalmiddel, zodat je jouw favoriete producten en diensten kunt kopen. Hier zijn de cadeaukaarten die je kunt gebruiken:

AquaSwan Plonskaarten: Deze Plonskaarten kun je zowel online als in een aangesloten winkel bij AquaSwan gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende waardes en kunnen worden ingewisseld bij het afrekenen.

VVV cadeaukaart: Als je een VVV cadeaukaart hebt, kun je deze bij AquaSwan gebruiken nadat je deze hebt omgezet naar een Coolblue cadeaukaart op de website van VVV cadeaukaart.

Met deze verschillende cadeaukaarten heb je volop keuze en flexibiliteit om te betalen voor jouw gewenste producten bij AquaSwan.

Veel winkelplezier!

Weet je tot wanneer je AquaSwan Plonskaart geldig is? Voor Plonskaarten met 19 cijfers (beginnend met 6064) is er goed nieuws! Deze Plonskaarten zijn maar liefst 5 jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Dus je hebt alle tijd om jouw favoriete producten uit te kiezen.

Heb je een Plonskaart met 12 karakters? Dan is deze geldig voor een periode van 3 jaar. Vergeet niet om de vervaldatum te controleren die vermeld staat op de Plonskaart zelf of in de e-mail met je persoonlijke Plonskaart-code. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je jouw Plonskaart op tijd gebruikt en geen enkele kans mist om te genieten van de geweldige producten bij AquaSwan.

Veel plezier met winkelen!

AquaSwan Plonskaart-gebruikers, opgelet! Wil je weten waar je die geweldige Plonskaarten kunt scoren? We hebben goed nieuws voor je! Je kunt ze op twee manieren bemachtigen: online of in één van onze aangesloten winkels.

Maar wacht, er is meer! AquaSwan Plonskaarten zijn als kleine schatten verspreid door het land en kunnen ook worden gevonden in andere winkels. Dus, ben je toevallig bij een van de aangesloten winkel in de buurt? Grijp je kans en haal daar je Plonskaart. Het is als het vinden van een verborgen schat!

Dus duik erin, ga op zoek en verzamel die Plonskaarten als een echte schattenjager. En vergeet niet, met de AquaSwan Plonskaart in je hand heb je toegang tot een wereld van geweldige producten en gadgets. Dus maak je klaar om te plonzen en te genieten van al het moois dat AquaSwan te bieden heeft!

lijkt erop dat je tijdens het invoeren van je AquaSwan Plonskaart een beetje nat bent geworden! Geen zorgen, we zullen je helpen om deze waterige situatie op te lossen.

Voordat je in paniek raakt, controleer eerst even je Plonskaart. Kijk goed op de kaart zelf of in de e-mail waarin je de code hebt ontvangen. Let op of je het minimale bestelbedrag hebt bereikt en of de Plonskaart nog niet in de waterput van de vervaldatum is gevallen.

Als je Plonskaart nog geldig hoort te zijn en alles lijkt in orde te zijn, maar je blijft toch een vervelende foutmelding ontvangen, dan is het tijd om de reddingsboei uit te werpen. Neem contact met ons op en laat ons weten wat er aan de hand is. Ons team staat klaar om je te helpen en samen zullen we ervoor zorgen dat je Plonskaart weer soepeltjes door de waterglijbaan gaat.

Dus haal diep adem, neem een sprong in het diepe en laat ons je begeleiden naar een succesvol gebruik van je AquaSwan Plonskaart. We zorgen ervoor dat je probleem wordt opgelost en dat je weer volop kunt genieten van alle spetterende producten bij AquaSwan!