Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Ruilen en retourneren

"Niet tevreden? Geen zorgen, bij Aquaswan begrijpen we dat zelfs de beste zwemmers soms van koers moeten veranderen. Dus als je je zwemvleugels wilt inruilen voor een snorkelset of als je je duikbril niet helemaal ziet zitten, hebben we een soepel ruil- en retourbeleid om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Ruilen en retourneren

AquaSwan's Privacybeleid

Bij AquaSwan draait alles om waterplezier en het zorgeloos genieten van een verfrissende duik. Maar we begrijpen ook dat privacy belangrijk is, zelfs tijdens het spelen in het water. Daarom hebben we een speciale waterdichte privacy policy opgesteld die ervoor zorgt dat jouw persoonlijke gegevens net zo goed beschermd zijn als jijzelf in het zwembad.

privacy policy beleid

Naar de klantenservice

"Knijp in je zwembandjes en schreeuw 'Help! Ik heb vragen over bestellen en betalen!' Onze klantenservice staat klaar met reddingsboeien vol antwoorden. Neem contact met ons op en we duiken er meteen bovenop om je te helpen navigeren door de wateren van Aquaswan. Je zult versteld staan hoe soepel en verfrissend het proces kan zijn!"

 

even Aquaswan bellen

Waar klagen een zwemfeestje is!

Vul het formulier in en geef ons een duik in je klachten. We beloven dat we het serieus nemen (maar niet te serieus, want wie houdt er van een zuur gezicht in het zwembad?). En als kers op de taart, na het klagen kun je jouw producten retourneren voor een verfrissende oplossing!

Dus laat je klaagkanon los en laat ons je helpen om je zwemplezier weer te laten sprankelen. We zullen ervoor zorgen dat je binnen de kortste keren weer als een blije vis in het water bent!