Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Kennismakingsronde

Soms groeit een bedrijf uit het jasje.

De concurrentie in onze niche is groot en vaak wordt de strijd via het prijsmechanisme gestreden. “Wij kiezen met Aquaswan liever voor het streven naar de beste kwaliteit en een waanzinnige service verlenen. Altijd denken aan de zwem / bubbel-liefhebbers en 100% achter het product blijven staan.

Het startschot...

2001

Opblaasbaarjacuzzi.nl

Wauw, ontstaan vanuit een stelletje bubbelfanaten al die jarenlange opgekropte informatie en een spetterende service verlenen kwamen volledig tot ontploffing. Inmiddels meer dan 45.000 tevreden klanten.

2020

Lancering AquaSwan

We luisterden naar onze klanten de wensen, behoeften en sloegen de handen maar eens ineen met het lanceren van onze de nu welbekende chloorvrij wateronderhoud en bubbel producten. Eigenlijk bestond de enige noemenswaardige reclame uit het door fluisteren van de mede bubbelaars: “Hee, pssst! Heb je het blauwe goedje wel eens gebruikt!

2021

Samenwerkingsverbanden

Ondanks dat de hele opzet gewoon voor de geintje was, toonde vanaf moment 1 diverse partijen zoals diverse vakantieparken, openbare zwembaden,  groothandels en andere bedrijven interesse in het chloorvrije alternatief en wateronderhoud producten.

2022

AquaSwan Waterpatser

Onze klanten wensen chloorvrije producten in een vloeibare variant.  AquaSwan is chloorvrij, want AquaSwan is maakt het water helder! AquaSwan is de turbo van jouw wateronderhoud. Dit power-serum helpt het zwembadwater naar een genadeloze apotheose.

Er volgt binnenkort nog veel meer...