Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Chloorvrij wateronderhoud: Houd je zwembadwater sprankelend en geniet volop!​

Het is tijd om het belang van chloorvrij zwembad wateronderhoud in het zonnetje te zetten. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet genieten van een schoon zwembad en een ultieme zwemervaring? Bij AquaSwan vind je uitsluitend chloorvrije zwembad wateronderhoudproducten die je zwembad in topconditie houden. Van chloorvrije waterbehandeling, chloorvrije zwembad vlokmiddel, chloor tot pH-regulatoren en alles daartussenin, we hebben het allemaal. Want laten we eerlijk zijn, een goed onderhouden zwembad is een gelukkig zwembad. Geen zorgen meer over groen water, onaangename geurtjes of vervelende bacteriën. Met AquaSwan ben je klaar voor zwemplezier zonder gedoe.

aquaswanner advies
Alles voor het zwembad wateronderhoud

Voor kristalhelder zwembadwater!

Een perfect gebalanceerd zwembadwater!

Manuele pH meter en digitale pH meter

Chloorvrij wateronderhoud

Laat ons je zwembad, spa, whirlpool of hottub omtoveren tot een oase van lachsalvo's en waterpret. Of het nu gaat om het zwembadonderhoud van de juiste balans tussen chloorvrij zwemmen en plezier, het leren van geheime trucs om die vervelende bladeren te slim af te zijn, bij AquaSwan maken we van zwembadonderhoud een spetterend avontuur!

AQUA SWAN voor zwembaden

Chloorvrij wateronderhoud

Laat ons je zwembad, spa, whirlpool of hottub omtoveren tot een oase van lachsalvo's en waterpret. Of het nu gaat om het zwembadonderhoud van de juiste balans tussen chloorvrij zwemmen en plezier, het leren van geheime trucs om die vervelende bladeren te slim af te zijn, bij AquaSwan maken we van zwembadonderhoud een spetterend avontuur!

AQUA SWAN voor zwembaden

Alles voor spa & whirlpool reiniging

"Welkom bij AquaSwan's spa en whirlpool reinigers, waar we niet alleen de smerigste jets ontstoppen en de meest koppige liners laten glimmen, we hebben alles voor whirlpool reinigers en spa reinigers voor elke schoonmaakbeurt! Onze bruisende reinigingsproducten zijn ware meesterbreinen in het bestrijden van vuil en het domineren van algen, terwijl ze tegelijkertijd een glimlach op jouw gezicht toveren.

Alle schoonmaaksets
Zwembad wateronderhoud

Een spetterende duik zonder Chloor!

Van chemisch ruikend zwembadwater naar een chloorvrij paradijs: het is tijd om je zwembadwater onderhoud een chloorvrije twist te geven! We weten allemaal dat baantjes trekken in je eigen zwembad de ultieme droom is. Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er zin in zwembadwater dat groen is of je huid en ogen irriteert? Geen zorgen, we hebben de oplossing voor je: chloorvrij zwembadwater onderhoud!

Je vraagt je misschien af: waarom zou ik kiezen voor chloorvrij water in mijn zwembad? Nou, laten we het je vertellen! Wie houdt er niet van een duik nemen zonder die sterke chloorgeur die je neusgaten overneemt? Met chloorvrij zwembadwater kun je genieten van een verfrissende duik zonder die typische zwembadgeur die je haar en kleding achtervolgt. Adem diep in en ruik… niks! Ah, de geur van vrijheid!

“Aquaswan, waar bubbels en zwemplezier samenkomen!”

Chloorvrij zwemmen

De voordelen van Chloorvrij water- onderhoud

Maar dat is niet alles! Chloorvrij zwembadwater is ook zacht voor je huid en ogen. Geen geïrriteerde ogen die je doen lijken alsof je net een huilmarathon hebt gehouden. Geen droge, jeukende huid die smeekt om een flinke dosis lotion. Met chloorvrij water kun je jezelf onderdompelen zonder zorgen over bijwerkingen. Je huid zal je dankbaar zijn en je ogen zullen stralen van blijdschap.

En laten we niet vergeten dat chloorvrij water vriendelijk is voor het milieu. Geen liters chloor die in de afvoer verdwijnen en onze oceanen verontreinigen. Met chloorvrij zwembadwater draag je bij aan een schonere en groenere wereld, terwijl je zelf plezier hebt in je zwembad. Het is een win-win situatie!

Dus waar wacht je nog op? Kies voor chloorvrij zwembadwater en creëer een oase van plezier, zonder de bijwerkingen van traditioneel chloorwater. Laat jezelf onderdompelen in een wereld waar frisheid, zachtheid en milieuvriendelijkheid samenkomen. Neem een duik, ontspan en geniet van zwembadwater zoals het bedoeld is – puur, helder en zonder chloor!

handige tips & uitleg

Onze SWANNERS aan het woord.

Waarom chloorvrij zwembad wateronderhoud?

Het is tijd om het chloor buiten spel te zetten en je zwembadavontuur naar een nieuw niveau te tillen! Bij AquaSwan weten we dat zwemmen in chloor niet altijd de meest frisse en plezierige ervaring is. Daarom hebben we een revolutionaire oplossing bedacht om je zwembadwater helder, schoon en chloorvrij te houden. Zeg maar dag tegen die vervelende chloortabletten en hallo tegen een nieuwe, verfrissende zwembadervaring! We begrijpen dat veiligheid en hygiëne belangrijk zijn als het gaat om zwembadwater. Daarom hebben we een alternatieve aanpak ontwikkeld zonder de risico’s van chemische stoffen. Geen bijtende dampen, geen etsende concentraties. Met onze chloorvrije oplossingen houd je je zwembadwater schoon en gezond, terwijl je geniet van een zorgeloze duik.

Maar dat is niet alles! Onze chloorvrije formules hebben nog meer voordelen. Geen geïrriteerde ogen en huid meer na een verfrissende duik. Geen chloorlucht die aan je blijft kleven. En het beste van alles? Je kunt je zwembad vullen zonder een chemisch laboratorium te worden. Gewoon puur zwemplezier, zonder de bijwerkingen van traditioneel chloorgebruik.

Dus waar wacht je nog op? Spring in het diepe en ontdek de magie van chloorvrij zwembadwater. AquaSwan staat voor je klaar met innovatieve producten en deskundig advies om jouw zwembadavontuur naar een hoger niveau te tillen. Laat die chloortabletten achterwege en omarm de verfrissing van chloorvrij zwemmen. Het is tijd om te genieten van een zwembad zonder zorgen, waarin je vrij kunt zwemmen en plezier kunt maken. Doe mee met de chloorvrije revolutie en beleef een zomer vol onvergetelijke zwembadmomenten.

Waarom zijn chloortabletten gevaarlijk?

Let op, zwembadliefhebbers! Terwijl de zon hoog aan de hemel staat en de zwembaden volstromen, is er iets waar we je voor willen waarschuwen: die verraderlijke chloortabletten! Ja, ze zorgen ervoor dat je zwembadwater schoon en vrij van bacteriën blijft, maar ze kunnen ook voor wat onverwachte verrassingen zorgen.

Laten we beginnen met de dampen die vrijkomen wanneer er vocht in de verpakking komt. Die onschuldig ogende chloortabletten kunnen veranderen in ware dampmonsters! Het inademen van deze dampen kan leiden tot allerlei vervelende klachten, zoals rode, tranende ogen, keelpijn, hoesten en niezen. Niet bepaald een frisse duikervaring, toch? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gevaren voor onze kleine waterratjes. Kinderen zien die kleurrijke tabletjes soms aan voor snoepjes, en voor je het weet hebben ze er eentje te pakken. Niet echt de snack die we in gedachten hadden! Het innemen van chloortablettenof chloor in het zwembadwater kan leiden tot lokale irritatie in de mond en keel, blaren op de lippen en zelfs schade aan de slokdarm. Dat is wel het laatste wat je wilt tijdens een zomers zwembadfeestje! Gelukkig zijn er instanties zoals de NVIC en het Franse nationale agentschap voor volksgezondheid ANSES die ons wijzen op de risico’s en ons leren hoe we veilig kunnen omgaan met desinfecterende middelen voor zwembadwater. Ze geven advies over het juiste gebruik en weten precies wat te doen bij een vergiftiging. Dus, laten we hun wijze raad ter harte nemen en ervoor zorgen dat ons zwemplezier niet verpest wordt door onverwachte chlooravonturen.

Bij AquaSwan hebben we een beter alternatief voor je in petto: chloorvrij zwembadwater! Geen gedoe met dampen en gevaren, maar wel genieten van een heerlijke duik in kristalhelder water. Kies voor een gezonde en zorgeloze zwemervaring met onze chloorvrije oplossingen. Je zult je afvragen waarom je ooit anders hebt gezwommen! Dus, lieve zwembadliefhebbers, laten we afscheid nemen van die chloortabletten en op zoek gaan naar veilige en chloorvrije alternatieven. Want een zomer zonder zorgen is toch het allerfijnst!

Hoe gebruik je de chloorvrije waterbehandeling?

AquaSwan chloorvrij wateronderhoud biedt een eenvoudige en directe toepassing. Het is een kant-en-klare vloeibare oplossing die je rechtstreeks in het zwembadwater kunt gieten. De chloorvrije waterbehandeling werkt onmiddellijk en heeft geen vervelende geur. Bovendien is het niet-irriterend voor de huid en ogen, waardoor het comfortabel is om in te zwemmen. Een bijkomend voordeel van AquaSwan is de uitvlokkende werking. Hierdoor kunnen organische verontreinigingen in het zwembadwater gemakkelijk worden gefilterd. Dit zorgt voor helderder zwembadwater en vermindert de behoefte aan frequente reiniging van het filter.

Het mooie aan AquaSwan is dat het compatibel is met alle behandelingen, filters en bekledingen die je al in je zwembad hebt. Je kunt het dus zonder zorgen gebruiken, ongeacht het type systeem dat je hebt geïnstalleerd. Met AquaSwan hoef je je geen zorgen te maken over chloorgebruik in je zwembad. Het biedt een chloorvrije oplossing voor het behouden van schoon, helder en hygiënisch zwemwater, waardoor je kunt genieten van een zorgeloze zwemervaring.

Wat zijn de voordelen van chloorvrij zwembad wateronderhoud?

  1. Geurloos en niet-irriterend: AquaSwan is vrij van de typische chloorgeur en veroorzaakt geen irritatie aan de huid en ogen. Dit zorgt voor een comfortabele zwemervaring.
  2. Snelwerkend en langdurige werking: Het chloorvrij goedje van AquaSwan werkt snel om het water te desinfecteren en behoudt langdurig zijn effectiviteit. Dit zorgt voor continue waterhygiëne zonder frequent bijdoseren.
  3. Ioniserende werking: AquaSwan maakt gebruik van kopersulfaat als werkzame stof, die een ioniserend effect heeft. Dit helpt de groei van algen te voorkomen, waardoor het zwembadwater helder blijft en vrij van ongewenste organismen.
  4. Vlokkingsmiddel: Naast desinfectie heeft AquaSwan een uitvlokkende werking. Dit helpt bij het samenklonteren van organische verontreinigingen, waardoor ze gemakkelijker uit het water gefilterd kunnen worden. Het resultaat is een helder en hygiënisch zwembad.
  5. Compatibiliteit: AquaSwan is compatibel met alle andere waterbehandelingssystemen, filters (behalve zeolietfilters) en zwembadbekledingen. Het kan zonder problemen worden gebruikt in combinatie met bestaande apparatuur en onderhoudsroutines.
  6. Veilig voor kinderen: Het gebruik van AquaSwan is veilig voor kinderen. Het middel bevat geen agressieve chemicaliën en vormt geen gevaar bij normaal gebruik.
  7. Overwinteringsproduct: AquaSwan kan ook worden gebruikt als overwinteringsproduct om het zwembadwater gedurende de winter of in periodes van inactiviteit in optimale conditie te houden. Het helpt bij het voorkomen van algengroei en vervuiling, waardoor het zwembad gemakkelijker opnieuw kan worden opgestart.

Met AquaSwan chloorvrij zwembad wateronderhoud kun je dus genieten van een chloorvrije waterbehandeling die veilig, effectief en compatibel is met verschillende zwembadsystemen. Het biedt helder, hygiënisch water en zorgt voor een aangename zwemervaring.