Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Chloorvrije tabletten

Een bubbelige chloorvrije revolutie in waterbehandeling

Stap binnen in een wereld van zwembad- en spa water-behandeling zonder chloor met onze revolutionaire Chloorvrije 20grams tabletten! Vergeet die typische chloorgeur en irritaties aan de huid en ogen. Met onze chloorvrije behandelingen op basis van OXI wordt het behoud van een schoon en gezond zwembad- of spawater een waar genot.

Ontdek een nieuwe dimensie van comfort en plezier tijdens het zwemmen of bubbelen en ontspannen. Onze chloorvrije tabletten biedt een frisse en geurloze benadering van waterbehandeling. Geef jezelf en je gezin een zwembad- of spawaterervaring waarbij irritaties tot het verleden behoren.

Met onze chloorvrije waterbehandelingen wordt het onderhouden van kristalhelder water een eenvoudige taak. Onze OXI tabletten of -chloorvrije shock zijn speciaal ontworpen om organisch materiaal af te breken en bacteriën te bestrijden, zonder de nadelen van traditionele chloorbehandelingen. Geniet van schoon, helder en gezond water zonder compromissen.

Of je nu een gevoelige huid hebt, allergieën ervaart of gewoonweg op zoek bent naar een milieuvriendelijkere waterbehandeling, onze chloorvrije tabletten bieden de perfecte oplossing. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen voor een aangename zwemervaring voor het hele gezin.

Stap in de wereld van chloorvrije waterbehandeling en ontdek het verschil kan maken. Ervaar het plezier van zuiverheid en de vrijheid van geurloos water. Neem vandaag nog de beslissing om je zwembad of spa te transformeren met onze 20 grams tabletten. Het is tijd om afscheid te nemen van chloor en te genieten van een nieuwe standaard van waterkwaliteit.

Chloorvrij waterbehandeling voor spa's en zwembaden

Een krachtige en ''chloorvrije' tabletje.

Stap in de wereld van spa-verzorging met de chloorvrije tabs van Aquaswan – een krachtige en chloorvrije 20 grams tablet die bacteriën en andere micro-organismen uit het water verwijdert. Maar wat maakt de chloorvrije tabletten zo speciaal?

  • Sterk en heldhaftig: de chloorvrije tabletten is als een superheld in je spa, klaar om die gemene bacteriën en micro-organismen een flinke opdonder te geven. Zwaai maar dag tegen die vervelende gasten!
  • Bye-bye, prikkende ogen: In tegenstelling tot chloortabletten, zorgt de chloorvrije tabletten ervoor dat je geen spontane oogwrijfsessies meer hoeft te houden. Geen prikkende ogen, alleen maar helder zicht en een vleugje magie!
  • Kindvriendelijke magie: Aquaswan chloorvrije tabletten maakt van je spa een speelparadijs voor de kleintjes. Geen gedoe met chloor en de bijbehorende nare geurtjes. Laat de kinderen spetteren en plezier hebben zonder zorgen!
  • Spa liner bescherming: Het zorgt niet alleen voor een schoon zwembad of spa-water, maar is ook als een zachte omhelzing voor de wanden en liner van je spa. Het beschermt en verzorgt, alsof het een spa-masseur is voor je bubbelende oase!
  • 1 tablet per 5 dagen: Met de 20 grams tabletten ben je klaar voor een heleboel onderhoudsplezier. Eén tablet per week is genoeg om je water schoon en helder te houden. Het enige wat je nodig hebt is een beetje spa-tijd en een dosis chloorvrije tabletten!

Dus, maak je klaar om je spa te laten sprankelen als nooit tevoren met de chloorvrije tabletten. Verwelkom de zuurstofrijke revolutie en geef bacteriën het nakijken. Geniet van schoon, helder water zonder zorgen en laat de tabletten zijn magie verspreiden. Ga ervoor, neem een duik en omarm de chloorvrije magie in je spa!

Een duik in het ontstaan

Adembenemend avontuur in de wereld van lichaamseigen herstel.

Maak je klaar voor een adembenemend avontuur in de wereld van lichaamseigen herstel! We hebben het over OXI – de superheld die de kracht heeft om chronische wonden te verslaan. Laten we je meenemen door de wonderen van zuurstoftherapie:

Stap binnen in de magische wereld van chronische wonden en ontdek hoe zuurstof een rol speelt bij het herstelproces. Wanneer een wond vastzit in de chronische fase, is het als een ontsnapte gevangene die maar niet naar huis kan. Maar vrees niet, zuurstof staat klaar om de reddende engel te spelen!

Stel je voor, onze zuurstofheld komt de scène binnen en begint de celdeling te stimuleren als een ware choreograaf. Het is als een dans van herstel, waarbij nieuwe bloedvaten worden gevormd (neovascularisatie) terwijl de wond uit zijn chronische schuilplaats komt. De zuurstof geeft de wond een duwtje in de rug, alsof het zegt: “Kom op, wond! Het is tijd om te genezen en de show te stelen!”

Met OXI aan je zijde, wordt lichaamseigen herstel een spetterende theatervoorstelling. Het lichaam neemt het voortouw en zuurstof speelt de ultieme ondersteunende rol. Het is als een team van superhelden dat samenwerkt om de wond te genezen en het weefsel te laten herleven.

Dus, waar wacht je nog op? Stap in de wereld van zuurstoftherapie en geef je lichaam het steuntje in de rug dat het verdient. Laat OXI je leiden naar een herstelavontuur vol magie en plezier. Het is tijd om de chronische fase te verslaan en je wond te laten schitteren als nooit tevoren!

Vloeibaar chloorvrij of chloorvrije tabletten?

Aquaswan Chloorvrij en chloorvrije 20 grams tabletten

Laten we eens kijken naar het verschil tussen Aquaswan vloeibare chloorvrij en de chloorvrije 20 grams tabletten en waarom tabletten doseren gemakkelijker maakt:

Aquaswan chloorvrij is een chloorvrij alternatief voor traditionele chloorbehandelingen. Het maakt gebruik van andere desinfectiemiddelen, zoals actieve zuurstof, om je water schoon en veilig te houden. Aquaswan chloorvrij is als een kameleon die zegt: “Ik kan je water zuiver houden zonder chloor te gebruiken!” Het is perfect voor degenen die graag een chloorvrije omgeving willen creëren en willen genieten van helder water zonder de nadelen van chloor.

Chloorvrije 20 grams tabletten daarentegen zijn tabletvormige behandelingen met actieve zuurstof (bv. onder vorm van kaliumperoxomonosulfaat). Ze zijn als kleine krachtpatsers die zeggen: “Laat ons die bacteriën verslaan!” Tabletten maken gebruik van zuurstof om bacteriën en micro-organismen in je water te bestrijden. Ze zijn handig en gemakkelijk te doseren – gewoon een tablet toevoegen en je bent klaar! Het is als een waterbehandelingsfeestje in een klein tabletformaat (20 gram).

Het doseren van tabletten heeft verschillende voordelen. Ten eerste maakt het de waterbehandeling eenvoudig en handig. Geen gedoe meer met het meten en afmeten van vloeibare behandelingen. Met de tabletten hoef je alleen maar het juiste aantal tabletten toe te voegen, en je bent klaar om te gaan. Het is als een magisch telritueel voor je zwembad of spa!

Daarnaast zorgen tabletten voor een nauwkeurige dosering. Elke tablet bevat een vaste hoeveelheid actieve ingrediënten, waardoor je precies weet hoeveel je aan je water toevoegt. Het is als een betrouwbare vriend die je helpt om de perfecte balans in je water te behouden.

Dus, of je nu kiest voor Aquaswan chloorvrij of chloorvrije 20 grams tabletten, je kunt genieten van de voordelen van chloorvrije waterbehandeling. Zeg maar dag tegen de nadelen van traditionele chloorbehandelingen en verwelkom een helder en gezond zwembad of spa!

Met Aquaswan vloeibare chloorvrij of chloorvrije 20 grams tabletten hoef je je geen zorgen te maken over chloorgerelateerde problemen. Duik in het chloorvrije avontuur en geniet van kristalhelder water zonder gedoe. Het is tijd om je zwembad of spa om te toveren tot een oase van ontspanning en plezier!

Een duik in het ontstaan

De keuze tussen een chloortablet en een chloorvrij tablet.

Ah, de eeuwenoude strijd tussen chloor en zuurstof! In de linkerhoek hebben we chloor, de onverschrokken krijger die bekend staat om zijn effectiviteit tegen microben. Hij is als de Hulk van de zwembadwereld, klaar om alles in zijn pad te vernietigen! Maar wacht, in de rechterhoek hebben we zuurstof, de mysterieuze held die zachtjes de microben verslaat zonder een spoor achter te laten. Hij is als een ninja, snel en effectief!

Chloor heeft al jarenlang zijn reputatie opgebouwd als de koning van de waterzuivering. Met zijn shock technieken kan hij zelfs de meest vuile zwembaden omtoveren tot sprankelende oases. Hij is als een tovenaar met zijn magische formules die elk micro-organisme afschrikken. Maar laten we eerlijk zijn, chloor kan soms een beetje te enthousiast zijn, vooral als het om irritatie van de huid en jeuk gaat.

En dan hebben we zuurstof, de zachte reus die zijn eigen gevecht voert. Hij is als een zenmeester die de balans bewaart in het zwembadwater. Zuurstof is perfect voor de kleine achtertuinzwembaden waar kinderen rondspetteren. Hij zorgt voor een frisse duik zonder de harde bijwerkingen van chloor. Zuurstof is de favoriet van degenen die geen fan zijn van chloor en liever een zachtere benadering kiezen.

Dus, wat is beter? Het hangt af van de situatie en persoonlijke voorkeuren. Chloor is de krachtpatser die alles kan overwinnen, terwijl zuurstof de delicate held is die zorgt voor een zachte waterervaring. Beide hebben hun voordelen en het is aan jou om te beslissen welke kant van de ring je kiest!

Alles op een rijtje gezet:

Veelgestelde vragen over''het gebruik''

Zeker weten! Aquaswan brengt je de ultieme waterbehandelingservaring. Dit gebruiksklare 20 grams tablet in combinatie met onze chloorvrije shockbehandeling maakt jouw zwembad (tot 14.000 liter) of spa 100% chloorvrij. Geen gedoe met die vervelende chloorlucht meer! Met Aquaswan ben je verzekerd van veilig en hygiënisch water, zonder concessies te doen aan de gezellige geurloosheid.

Maar dat is nog niet alles! de chloorvrije tabletten: het kan organische vervuiling simpelweg laten verdwijnen. Met zijn uitzonderlijke uitvlokkende krachten filtert het ongewenste indringers gemakkelijk weg. Dat betekent dat jouw zwemwater altijd heerlijk fris en schoon is.

En laten we vooral niet vergeten te vermelden dat Aquaswan jouw grootste bondgenoot is in de strijd tegen algen. Met de krachtige en chloorvrije werking van zuurstof (OXI) houdt het algen op afstand. Het resultaat? Water dat zo helder is dat je je spiegelbeeld erin kunt bewonderen en dat je zorgen wegneemt over ongewenste bezoekers.

Dus waar wacht je nog op? Duik in het Aquaswan Chloorvrij Waterfeest en geniet van zwemwater waar je zonder zorgen van kunt genieten. Aquaswan maakt jouw zwembad- en spa-ervaring onvergetelijk!

Aquaswans chloorvrije tabletten is dé oplossing voor een moeiteloze waterbehandeling in je spa of zwembad. Onze chloorvrije tabletten garanderen niet alleen schoon en helder water, maar bieden ook bescherming aan de wanden van je geliefde spa of zwembad.

In elke 1 kilo pot vind je 50 krachtige tabletten van 20 gram. Slechts één tablet per 5 dagen is voldoende om het water in je spa (max 1000 liter) in topconditie te houden. Het geheim? Onze innovatieve formule die actieve zuurstof vrijgeeft, zonder enige toevoeging van chloor. Zo geniet je van puur en fris water, zonder de zorgen van chloorgerelateerde irritaties en geurtjes.

Onze chloorvrije tabletten zijn niet alleen effectief, maar ook gemakkelijk in gebruik. Gewoon een tablet in de chloordrijver of skimmer plaatsen en laat het tabletje zijn magie doen. Het resultaat? Een oase van ontspanning met sprankelend helder water dat je uitnodigt voor heerlijke wellness momenten.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor Aquaswan Chloorvrije Tabletten en geef je spa of zwembad de liefdevolle verzorging die het verdient. Laat je omarmen door het zuivere en verfrissende water, zonder compromissen. Jouw spa of zwembad zal stralen en jij zult genieten van pure ontspanning.

Absoluut niet! Met Aquaswan en chloorvrije shockbehandeling heb je geen chloortabletten meer nodig. Het is tijd om afscheid te nemen van die vervelende geur en irritatie. Volg gewoon de eenvoudige gebruiksaanwijzing en het onderhoudsplan en je zwembad of spa zal stralen zonder enige chloorstress. Weg met chloor, hallo plezier!

Absoluut! Aquaswan chloorvrije tabletten zijn ontwikkeld met het milieu in gedachten. Ze bevatten een speciale formule die ervoor zorgt dat het water in je spa of zwembad schoon en helder blijft, zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. De tabletten zijn biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze snel en veilig worden afgebroken in het water, zonder schade aan te richten aan de natuurlijke omgeving zoals bomen, gras, planten enz.

In tegenstelling tot traditionele chloorbehandelingen, laten Aquaswan chloorvrije tabletten geen schadelijke chemicaliën achter in het water. Ze bevatten geen waterstofperoxide of andere potentieel schadelijke stoffen die het ecosysteem kunnen verstoren. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van je spa of zwembad, wetende dat je ook bijdraagt aan het behoud van een gezonde en evenwichtige omgeving.

Aquaswan chloorvrije tabletten bieden dus niet alleen een veilige en effectieve waterbehandeling, maar ook een milieuvriendelijke oplossing. Geniet van het heldere water en de frisse geur, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met Aquaswan chloorvrije tabletten kun je zorgeloos genieten van je spa of zwembad, met respect voor het milieu!

Voorzorgsmaatregelen: P101 – Houd de verpakking of het etiket bij de hand wanneer medisch advies wordt ingewonnen. P102 – Buiten bereik van kinderen houden. P103 – Lees het etiket voordat je het product gebruikt. P270 – Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P280 – Draag beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming en gezichtsbescherming. P305 – BIJ CONTACT MET DE OGEN: P313 – Raadpleeg onmiddellijk een arts. P338 – Verwijder indien mogelijk contactlenzen en blijf spoelen. P351 – Spoel voorzichtig met water gedurende enkele minuten.

Gevarenaanduiding: H302 – Schadelijk bij inslikken. H314 – Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. H412 – Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Kaliumperoxomonosulfaat, EG-nummer 274-778-7, UN 3260.

Lees de instructies zorgvuldig door en neem de nodige voorzorgsmaatregelen om jezelf en het milieu te beschermen. Bij twijfel of bij eventuele ongewenste reacties, raadpleeg altijd een arts. Veiligheid staat voorop!

image
image

Aquaswan chloorvrij Bubbelfris

Met onze vloeibare chloorvrije formule kun je volop genieten van sprankelend, kristalhelder water zonder gedoe. Laat je zwembadfeestjes een heel nieuw niveau bereiken met Aquaswan Chloorvrij, waar gezondheid en plezier samenkomen. Dus gooi die chlooremmers weg en omarm de vrijheid van Aquaswan Chloorvrij. Je zwembad zal je dankbaar zijn, en jij zult stralen als de koning of koningin van het chloorvrije paradijs! 

Chloorvrij Bubbelfris

Vloeibare spa geurtjes

Onze geurtjes zijn speciaal ontworpen om je spa-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Gewoon een paar druppels toevoegen aan het water en je spa zal veranderen in een aromatisch paradijs. De heerlijke geuren zullen je omhullen terwijl je jezelf onderdompelt in het warme water, waardoor elke bubbelige sessie een feest voor je zintuigen wordt.

Pure ontspanning

Alles voor spa & whirlpool reiniging

"Welkom bij AquaSwan's spa en whirlpool reinigers, waar we niet alleen de smerigste jets ontstoppen en de meest koppige liners laten glimmen, we hebben alles voor whirlpool reinigers en spa reinigers voor elke schoonmaakbeurt! Onze bruisende reinigingsproducten zijn ware meesterbreinen in het bestrijden van vuil en het domineren van algen, terwijl ze tegelijkertijd een glimlach op jouw gezicht toveren.

Poetswerk
Weetjes over chloorvrij wateronderhoud

Onze SWANNERS aan het woord.