Werken bij Aquaswan

Zakelijk bestellen

Mijn Plonskaart en Tegoeden

Chloorvrij wateronderhoud

Chloorvrij wateronderhoud
allemaal in één plons!

Stel je voor, wateronderhoud in één klap geregeld! Bij Aquaswan hebben we het allemaal voor elkaar gekregen. Onze nieuwe methode is speciaal ontwikkeld voor zwembaden en whirlpools. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou geen zorgeloze zwembadervaring met een stralende huid?

Met een unieke mix van mineralen, zuurstof en hoogwaardige actieve ingrediënten, goedgekeurd door Dermatest, hebben we de perfecte formule gevonden voor mensen met een gevoelige huid. Je kunt zelfs zeggen dat we de huidverzorging naar een nieuw niveau tillen!

Met Aquaswan chloorvrij wordt zwemmen of bubbelen niet alleen een plezier voor je lichaam, maar ook voor je huid. Zeg maar dag tegen de traditionele zwembadverzorging en verwelkom een nieuwe wereld van huidverzorging in je zwembad of bubbelbad. Het is de ultieme combinatie van ontspanning en verwennerij, allemaal in één plons!

Wat maakt Aquaswan zo geweldig? Het zorgt ervoor dat je spawater ongelooflijk zacht is en voorkomt irritatie van de huid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een droge huid, want Aquaswan behoudt de natuurlijke zuur-beschermingslaag. Daarnaast transformeert Aquaswan de aanwezige kalk in het water en beschermt het de techniek van je spa. Dit betekent dat je spa langer meegaat en je dure reparaties aan verkalkte pompen en gecorrodeerde verwarming kunt vermijden. En dat is nog niet alles – zelfs de kussens en isolatie-afdekking van je spa krijgen een veel langere levensduur, omdat ze niet langer worden blootgesteld aan de agressieve dampen van desinfectiemiddelen.

het ontstaan van Aquaswan Bubbelfris

Een duik in het verleden.

Lang, lang geleden, in een tijd waarin de wereld nog niet wist wat het betekende om echt te ontspannen, werd er een legende geboren. Zijn naam was Bubbelius, de meester van de Bubbelfrisse Betovering.

Bubbelius was een visionair met een passie voor bubbelplezier en een afkeer van vervelende chemicaliën. Hij wist dat er een betere manier moest zijn om van een verfrissende duik te genieten, zonder de scherpe geur van chloor die je neus kietelde.

Dus begon Bubbelius aan zijn epische queeste om de wereld te veranderen, bubbel voor bubbel. Hij dook diep in de mysterieuze wateren van zijn laboratorium en experimenteerde met magische formules en betoverende ingrediënten. Na vele mislukte pogingen en een paar onbedoelde schuim, ontdekte hij eindelijk de perfecte combinatie: Chloorvrij Bubbelfris!

Chloorvrij Bubbelfris was anders dan alles wat de wereld ooit had gezien. Het was een bubbelende sensatie die je ziel streelde en je zorgen wegspoelde. Geen chloorlucht meer die je neusgaten prikkelde, maar in plaats daarvan een betoverende geur.

Het nieuws van Bubbelius’ magische uitvinding verspreidde zich als een lopend vuurtje. Mensen van over de hele wereld stonden te popelen om hun zwembaden en spa’s te vullen met de sprankelende betovering van Chloorvrij Bubbelfris. Zelfs de vissen in de oceaan zwommen met een extra dosis vreugde en de vogels zongen vrolijker dan ooit tevoren.

Dus, beste bubbelminnaars, duik in de wereld van Bubbelius en laat jezelf onderdompelen in de magie van Chloorvrij Bubbelfris. Vergeet die nare chloorlucht en omarm de frisse geur van betovering. Laat je zorgen wegdrijven en geniet van elke sprankelende moment.

Chloorvrij wateronderhoud

Enkele voordelen van Bubbelfris chloorvrij.

 • Chloorvrij plezier: Bubbelfris biedt je de mogelijkheid om te genieten van je zwembad, of bubbelbad zonder het gebruik van chloor. Geen scherpe chloorgeur meer die je neus prikkelt, maar alleen pure, verfrissende bubbels.
 • Zachte en geurvrije ervaring: Bubbelfris is ontworpen om je huid niet te irriteren. Je kunt nu zorgeloos genieten van het water, zonder dat je huid uitdroogt of geïrriteerd raakt. Bovendien laat Bubbelfris geen sterke geur achter, waardoor je alleen de frisheid van het water kunt ervaren.
 • Langdurige werking: Bubbelfris zorgt voor langdurige waterkwaliteit en helderheid. Het beschermt je zwembad, of bubbelbad tegen ongewenste bacteriën en algen, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud en schoonmaak.
 • Milieuvriendelijk: Bubbelfris is een milieuvriendelijk alternatief voor chloorbehandelingen. Het bevat geen agressieve chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Door te kiezen voor Bubbelfris draag je bij aan een schonere en gezondere omgeving.
Betoverende plekken waar bubbelfris de hoofdrol spelen.
bol.com partner
partner amazon
Het gebruik van chloorvrij wateronderhoud

Hoe gebruik je Bubbelfris?

Dosering: Volg de aanbevolen dosering op de verpakking van Bubbelfris, afhankelijk van de grootte van je zwembad, bubbelbad of bubbelbad. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid toe te voegen voor een optimale waterkwaliteit.

 • Eerste vulling: 200 ml Bubbelfris per 1000 liter water
 • Wekelijks: 100 ml Bubbelfris per 1000 liter water

Regelmatig onderhoud: Voeg regelmatig Bubbelfris toe aan het water om de gewenste waterkwaliteit te behouden. Houd rekening met de aanbevolen intervallen en hoeveelheden om ervoor te zorgen dat je water altijd schoon en fris blijft.

Controleer de pH-waarde: Naast het gebruik van Bubbelfris is het belangrijk om regelmatig de pH-waarde van het water te controleren. Een goede pH-waarde zorgt ervoor dat Bubbelfris optimaal kan werken en de waterbalans behouden blijft.

Bewaar Bubbelfris op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen. Zorg ervoor dat de verpakking goed is afgesloten om de kwaliteit en effectiviteit van het product te behouden.

Met Bubbelfris Chloorvrij hoef je je geen zorgen te maken over chloorgeuren, huidirritaties of ingewikkeld onderhoud. Het biedt een verfrissende, zachte en milieuvriendelijke waterbehandelingsoptie voor ultiem zwemplezier. Geniet van de bubbels en laat je zorgen wegspoelen in het betoverende water van Bubbelfris!

Het gebruik van Bubbelfris

Veelgestelde vragen over Bubbelfris?

Is Aquaswan Bubbelfris volledig biologisch en chloorvrij?

Aquaswan Bubbelfris is de innovatieve oplossing waarmee je het water in je whirlpool of zwembad kristalhelder, zuiver en geurvrij houdt. En het beste van alles? Het is volledig biologisch en chloorvrij!

Met Aquaswan Bubbelfris geniet je van heerlijk zacht water in je whirlpool of zwembad, zonder dat het je huid irriteert. Vergeet die prikkende huid - met Aquaswan Bubbelfris behoudt je huid zijn natuurlijke bescherming tegen zuren en droogt hij niet uit. Zelfs als je een gevoelige huid of eczeem hebt, kun je weer onbezorgd genieten van je whirlpool.

Maar dat is niet alles! Bubbelfris transformeert ook de aanwezige kalk in het water en beschermt zo de technische onderdelen van je whirlpool of zwembad. Dit zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van je whirlpool of zwembad en voorkomt dure reparaties als gevolg van kalkaanslag in de pompen en gecorrodeerde leidingen.

En er is meer! Het accessoires zoals een hoofdkussen, liner en de isolatieafdekking van je whirlpool of zwembad gaan veel langer mee omdat ze niet langer worden blootgesteld aan de agressieve dampen van desinfectiemiddelen. Met Bubbelfris hoef je ook veel minder vaak het water van je whirlpool te vervangen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook energie- en kostenbesparend is.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de voordelen van Bubbelfris en geniet van een heldere, schone en milieuvriendelijke whirlpoolervaring!

Aquaswan Bubbelfris is geen biocide en moet altijd in combinatie met Ultra+ Shock of een ander in het betreffende land toegelaten biocide worden gebruikt.

Waarom altijd eerst de pH waarde controleren?

De pH-waarde van het zwembadwater is van essentieel belang voor een optimale zwemervaring. Wanneer de pH-waarde te laag is, oftewel onder de 7,2, een lage pH-waarde heeft invloed op de effectiviteit van het chloorvrij in het water. Het chloorvrij wordt namelijk onstabiel. Kortom, de belangrijke functies van het chloorvrij worden verstoord.

Aan de andere kant, wanneer de pH-waarde te hoog is, dus boven de 7,6, wordt het zwembadwater te alkalisch. Hierdoor verliest het chloorvrij zijn effectiviteit. 

Het handhaven van de juiste pH-waarde is dus cruciaal om een gezond en comfortabel zwembadklimaat te behouden. Door de pH-waarde in balans te houden, zorg je ervoor dat het chloorvrij optimaal werkt en dat je kunt genieten van een schoon en veilig zwemwater zonder irritaties.

Is Bubbelfris Dermatest® gecertificeerd?

Ja, Bubbelfris is Dermatest® gecertificeerd. Veel mensen ervaren huidproblemen bij het gebruik van hun zwembad of whirlpool. Deze huidproblemen worden bijna altijd veroorzaakt door de desinfectiemiddelen die worden gebruikt. Bubbelfris is echter 100% vriendelijk voor de huid. Om dit te bevestigen, hebben we door de groothandel een Dermatest laten uitvoeren door, een Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek.

Voor ons is het een belangrijke certificering die de veiligheid en het welzijn van de gebruiker waarborgt. Het certificaat bevestigt dat het getest is op huidverdraagzaamheid en geen jeuk, huidirritatie of allergische reacties veroorzaken, zelfs niet bij mensen met een gevoelige huid.

Waarom Bubbelfris gebruiken?

Extreem gemakkelijke waterverzorging:

 • slechts één maatbeker (100 ml) per week.
 • Werkt met iedere waterhardheid.
 • Geurloos water.
 • Geen kalk- of vuilophopingen boven de waterlijn.
 • Aangenaam zacht en huidvriendelijk water, geen insmeren meer nodig.
 • Geen huidproblemen zoals krassen, jeuk of een strakgetrokken huid. Ook geschikt voor mensen met eczeem.
 • Geen last meer van rode of ontstoken ogen.
 • Geen ademhalingsproblemen.
 • Geen behoefte om na het baden in het zwembad of whirlpool af te spoelen om van de chloorgeur af te komen.
 • Geen aantasting van accessoires zoals dienblad, hoofdkussens, isolatieafdekking en de liner van het zwembad of whirlpool.
 • Langdurige helderheid van het water, zelfs tijdens afwezigheid zoals vakantie, zonder extra toevoeging.

Voorzorgsmaatregelen: H302 – Schadelijk bij inslikken. P101 – Houd de verpakking of het etiket bij de hand wanneer medisch advies wordt ingewonnen. P102 – Buiten bereik van kinderen houden. P103 – Lees het etiket voordat je het product gebruikt. P270 – Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product.  P305 – BIJ CONTACT MET DE OGEN: P313 – Raadpleeg onmiddellijk een arts. P338 – Verwijder indien mogelijk contactlenzen en blijf spoelen. P351 – Spoel voorzichtig met water gedurende enkele minuten.

Lees de instructies zorgvuldig door en neem de nodige voorzorgsmaatregelen om jezelf en het milieu te beschermen. Bij twijfel of bij eventuele ongewenste reacties, raadpleeg altijd een arts. Veiligheid staat voorop!

image
image

Chloorvrije 20 grams tabletten

Met onze chloorvrije 20 grams tabletten wordt het doseren een eitje, zelfs voor degenen die vloeistoffen nogal onhandig vinden. Deze tabletten zijn zo eenvoudig te gebruiken dat zelfs een papegaai het zou kunnen doen (als 'ie dat zou willen). Gewoon een tablet in een chloordrijver of skimmer doen en voilà, je hebt de perfecte dosering voor sprankelend water. Geen gedoe meer met morsen, knoeien of onleesbare meetcups. Laat die vloeibare angsten achter je en omarm de chloorvrije tablettenrevolutie!

Chloorvrije tabletjes

Vloeibare spa geurtjes

Onze geurtjes zijn speciaal ontworpen om je spa-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Gewoon een paar druppels toevoegen aan het water en je spa zal veranderen in een aromatisch paradijs. De heerlijke geuren zullen je omhullen terwijl je jezelf onderdompelt in het warme water, waardoor elke bubbelige sessie een feest voor je zintuigen wordt.

Pure ontspanning

Alles voor spa & whirlpool reiniging

"Welkom bij AquaSwan's spa en whirlpool reinigers, waar we niet alleen de smerigste jets ontstoppen en de meest koppige liners laten glimmen, we hebben alles voor whirlpool reinigers en spa reinigers voor elke schoonmaakbeurt! Onze bruisende reinigingsproducten zijn ware meesterbreinen in het bestrijden van vuil en het domineren van algen, terwijl ze tegelijkertijd een glimlach op jouw gezicht toveren.

Poetswerk
Alles over chloorvrij zwembadwater en spawater

Onze SWANNERS aan het woord.

Alle veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Waarom chloorvrij wateronderhoud?

Wil je genieten van een sprankelend zwembadwater of spawater zonder de zorgen van chloor? Bubbelfris is hier om je te redden! Met onze chloorvrije formule wordt het onderhouden van je zwembad een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met ingewikkelde systemen en prikkende ogen, maar puur zwemplezier.

Met Bubbelfris behoud je de helderheid en frisheid van je zwembadwater zonder de nare gevolgen van chloor. Onze unieke mix van mineralen en actieve ingrediënten zorgt voor een gezonde en veilige zwem en bubbelervaring. Dus zeg maar dag tegen rode ogen en een jeukende huid!

En we hebben nog meer goed nieuws: Bubbelfris beschermt niet alleen je huid, maar ook je zwembad. Het verwijdert betrouwbaar overtollig kalk en zorgt ervoor dat de technische onderdelen van je zwembad langer meegaan. Dat betekent minder gedoe met dure reparaties en meer tijd om te genieten van je paradijs.

Dus waar wacht je nog op? Laat chloor achter je en omarm de chloorvrije revolutie met Bubbelfris. Maak van je zwembad een oase van plezier en ontspanning. Bestel vandaag nog en ontdek de magie van Bubbelfris!

Check altijd de pH-waarde als een ware badmeester!

Bij Bubbelfris draait alles om de perfecte balans, zelfs als het gaat om de pH-waarde van je water. Maar maak je geen zorgen, we hebben een eenvoudige en grappige manier bedacht om deze magische balans te bereiken.

Bij Bubbelfris begrijpen we dat de pH-waarde van je water essentieel is voor een optimale zwembadervaring. Maar maak je geen zorgen, we hebben alles onder controle!

De pH-waarde geeft aan hoe zuur of basisch het water is. Met SpaBalancer hoef je je geen zorgen te maken, want ons magische elixer werkt bij iedere pH-waarde en brengt de pH-waarde langdurig op een perfect niveau tussen 6,8 en 7,8. Het is alsof we een dirigent zijn die het waterorkest perfect afstemt!

Bij het vullen van je zwembad of spa kan de pH-waarde in de eerste 4 tot 6 weken flink stijgen. Maar geen paniek! Dit is volkomen normaal en onderdeel van het waterbalansavontuur. Houd er echter rekening mee dat bij een te hoge pH-waarde (boven de 8,5) vervelende kalkaanslag kan optreden. En laten we eerlijk zijn, niemand wil een kalkparade in zijn zwembad!

Stap één: Koop een paar goede teststrips, het liefst een digitale pH meter. Dompel de teststrip drie keer onder in het water, maar schud het overtollige water niet af. We willen natuurlijk geen spetters maken.

Stap twee: Wacht 15 seconden en observeer de kleurverandering van de teststrip. Vergelijk de kleur met de kleurtabel op de verpakking van de teststrips. Voel je een ware kunstenaar terwijl je de kleuren vergelijkt en de juiste pH-waarde afleest. Picasso zou jaloers zijn!

Stap drie: Als de pH-waarde te hoog is, komt onze geheime superheld tevoorschijn - de pH-min-korrels! Voeg een eetlepel van deze krachtige korrels toe aan het water. Zorg ervoor dat alle pompen zijn ingeschakeld, zodat de korrels gelijkmatig worden verspreid. We willen immers geen enkel plekje vergeten.

Stap vier: Wacht 5 minuten en voel de spanning opbouwen. Nu is het tijd om de pH-waarde opnieuw te meten. Als je nog steeds afwijkingen ziet, gooi dan nog wat pH-min-korrels in de mix. Laat die pH-waarde maar zweten!

Maar let op, beste zwembadmeester: behoud je geduld en laat de pH-waarde geleidelijk zakken in stappen van niet meer dan 0,2 (ja, we houden van preciesie!). Wacht tussen elke aanpassing ongeveer 2 tot 3 uur. Op die manier voorkom je dat het water niet meer alkalisch genoeg is. We willen natuurlijk niet dat je zwembad transformeert in een zuur spektakel.

Dus, doe je labjas aan, pak je teststrips en ga aan de slag als de meest nauwkeurige pH-meester ooit. Bubbelfris staat aan je zijde om ervoor te zorgen dat jouw zwembadwater altijd in perfecte harmonie is. Geniet van die perfect gebalanceerde pH-waarde en blijf stralen als een ware watergoeroe!

Is bubbelfris geschikt voor een gevoelige huid?

Heb je genoeg van zwembaden en bubbelbaden die je huid laten voelen als een uitgedroogde woestijn? Geen zorgen, Bubbelfris is hier om je te redden! Onze formule is speciaal ontworpen voor mensen met eczeem, een droge of gevoelige huid. Geen prikkende ogen of jeukende huid meer - alleen maar zorgeloos zwemplezier!

Met Bubbelfris hoef je je geen zorgen te maken over huidirritaties. Onze mix van actieve zuurstof en zachtheid en magie is veilig en verzorgend voor alle huidtypes. Dus of je nu een gevoelige ziel bent of gewoon een zwembadprins of -prinses die het beste verdient, Bubbelfris is er om je te omarmen met liefdevolle bubbels.

En we hebben nog een verrassing voor je! Bubbelfris is niet alleen zacht voor je huid, maar ook voor het milieu. We hebben onze formule geperfectioneerd met het oog op duurzaamheid. Dus terwijl jij geniet van een sprankelend zwembadwater, kun je ook een held zijn voor onze planeet. Een win-win situatie, toch?

Dus laat je zorgen wegsmelten in de bubbels van Bubbelfris. Vergeet die andere zwembadproducten die je huid laten schreeuwen om genade. Kies voor de zachtheid, kies voor de bubbels, kies voor Bubbelfris! Bestel vandaag nog en ervaar de wonderen van een zwemervaring zonder zorgen. Jouw huid verdient het, jouw zwembad verdient het - Bubbelfris, de bubbellicious held voor je gevoelige huid!

Is chloorvrij ''Bubbelfris'' veilig voor kinderen?

We weten dat kinderen dol zijn op zwemmen en spetteren in het water. Daarom hebben we Bubbelfris ontwikkeld - speciaal ontworpen om je kleintjes te beschermen en hun zwemavonturen nog leuker te maken!

Met Bubbelfris hoef je je geen zorgen te maken over toegevoegde ijzersulfaat of andere bijtende stoffen. We hebben het geheim bewaard en alleen de zachtste en veiligste ingrediënten in onze formule gestopt. Dus terwijl je kinderen zich onderdompelen in het verfrissende water, kun je met een gerust hart genieten van hun onvergetelijke speeltijd.

Bubbelfris is meer dan alleen een geweldige zwembadbehandeling - het is een zorgeloze reis naar plezier en veiligheid. Onze formule is vriendelijk voor de gevoelige huid van je kinderen en zorgt voor een zachte, hydraterende ervaring. Geen prikkende ogen, geen droge huid - alleen maar lachende gezichten en pure vreugde.

Dus laat je kinderen zich onderdompelen in de wereld van Bubbelfris en zie hoe ze stralen van geluk. Vergeet die andere zwembadproducten die je kinderen in superschurken kunnen veranderen. Kies voor veiligheid, kies voor zachtheid, kies voor Bubbelfris! Bestel vandaag nog en geef je kinderen de beste zwemervaring ooit. Bubbelfris - de superkrachtige metgezel van je kleine zwemhelden!"

waarom is het zwembadwater melkachtig of troebel?

Ah, melkachtig zwembadwater... Het kan je zwembadervaring behoorlijk in de war schoppen. Maar maak je geen zorgen, we gaan dit melkachtige mysterie ontrafelen!

De hoofdschuldige achter dit troebele avontuur is de beruchte pH-waarde. Ja, je hebt het goed gehoord, de pH-waarde heeft een enorme invloed op de helderheid van je zwembadwater. Als deze pH-waarde uit balans is, gaat je zwembadwater als een rebellie op zoek naar melkachtige chaos. Maar we gaan ze samen temmen!

Als je je zwembad dagelijks gebruikt (en dat doen we allemaal, toch?), dan heeft je zwembadwater dagelijks aandacht nodig. We hebben het over de juiste balans van chemicaliën in het water. Een goede waterbalans is de sleutel tot helder en veilig zwemplezier. Maar als die ondeugende pH-waarde niet meewerkt, kan Bubbelfris zijn taken niet naar behoren uitvoeren. En als het Bubbelfris zijn werk niet kan doen, blijft je zwembadwater troebel en melkachtig achter. Dat willen we niet, toch?

Om de waterwaardes te controleren, is het aan te raden om regelmatig (lees: dagelijks) je water te testen. Je kunt dit doen met een handige teststrips of digitale pH meter. Het uit balans raken van de waterwaardes kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan plotselinge onweersbuien die je zwembadwater in de war schoppen, een filter die niet lang genoeg zijn werk heeft gedaan, of zelfs een tekort aan pH + toevoeging. Te weinig pH + toevoegen kan namelijk zorgen voor een melkachtige verrassing in je zwembad.

En laten we de dode algen niet vergeten! Als je ooit hebt geworsteld met een groen zwembad, oftewel een algen-invasie, dan kunnen de overgebleven dode algen de boosdoeners zijn achter dat melkachtige water. Ze zijn als de spoken van de zwembadwereld, wit en mysterieus.

Maar geen paniek, we hebben een geheim wapen om deze witte spoken te verslaan: Aquaswan chloorvrij shockbehandeling. Dit slimme goedje bindt kleine vuildeeltjes samen tot grotere klonten. Nu kunnen die grotere vuildeeltjes eindelijk gevangen worden door je trouwe filterinstallatie. Samen zorgen ze voor een helder en sprankelend zwembad, vrij van melkachtige verrassingen.

Dus, beste zwembadeigenaar, laat die pH-waarde niet ontsnappen aan je controle. Test, doseer en balanceer als een zwembad-ninja. Houd je water kristalhelder en zorg dat die melkachtige avonturen voorgoed verleden tijd zijn. Het is tijd om te genieten van de klaterende waterpret en je zwembad te laten stralen als nooit tevoren!